PEMBELIAN 💲

PicsArt_07-04-06.56.18

gvp_ATT-Mobile-Transfer-Highlights_5000601_360

QR Pay / Mobile Number Transfer

 
Maybank

quickpay

20190430_101527

 

Klik logo paypal disinipaypal_logoVisaMasterCardDiscoverAmerican ExpressGiropayExpress CheckoutPayPal

 

Anda perlu menghubungi kami terlebih dahulu untuk urusan pembelian dan mendapatkan pengesahan stok

Harga mungkin akan mengalami perubahan mengikut keadaan pasaran bebas dan faktor semasa yang berkaitan (promosi, penghabisan stok, nilai mata wang, barangan import, kos aset dan lain-lain berkaitan). Jika ada harga yang tidak dipaparkan pada barangan, bermakna ada faktor lain tak dapat dielakkan, pembeli harus terus bertanya kepada kami.

Untuk yang berada diluar kawasan atau kesibukan, kami menyediakan khidmat penghantaran. Hantarkan maklumat lengkap anda seperti nama, alamat, nombor telefon, maklumat bayaran dan nama model basikal @ alat ganti @ aksesori ke E-Mel

neocycles@gmail.com atau whatsapp ke nombor telefon :-

O18-9772O22 & O19-9276875

 

Terima barang anda selewat-lewatnya 3 hingga 7 hari bekerja selepas pembelian

Barangan yang dibeli setelah dipersetujui tidak boleh dikembalikan semula (kecuali barangan yang masih dalam jaminan khas oleh neo cycle atau pengilang)

*Neo Cycle tidak melantik secara rasmi mana-mana agen, individu, syarikat atau pihak lain untuk menjadi pihak ketiga dalam urusan jual beli. Segala urusan berkenaan boleh berhubung terus pada no. Hp dan emel tertera di atas.

Anda juga boleh mengisi borang dibawah setelah membuat bayaran.

Terima Kasih.


delivery12

Maklumat Penghantaran dan Pembayaran

 

Membeli-belah dalam talian atau pembelian dalam talian ialah proses bagi pengguna melakukan  pembelian produk atau perkhidmatan dalam Internet. Kedai dalam talian, e-kedai, kedai internet, kedai sesawang, atau kedai maya kesemuanya adalah padanan dalam talian kepada peruncit dan pusat membeli-belah.

%d bloggers like this: