RESPON ANDA ✉





HUBUNGI NEO CYCLE DI (Whatsapp) 019-9276875

  1. maaf, body candy ngan body gomex ade tak

  2. Salam basikal fixie gt 700c ada stok ke dan berapa harga termasuk post ke penang

  3. Salam basikal lebuhraya/road bike Cronus Belgium masih ada lagi tak dan berapa harga….

  4. Saya nak tanya berat saya 80,tinggi 160 manakah saiz yang bagus untuk saya

  5. salam saya nak tanya harga untuk Basikal Asogo Echo 1326552-BC termasuk penghataran ke jasin,melaka berapa?

  6. salam nak bertanya… harga roswheel tool box rm185 tu adakah termasuk kos pos?

  7. Salam..
    mau tanya..boleh buat penghantar sampai ke sabah ka? Kota Kinabalu? berapa kos penghantarannya ya?
    andai kata saya mau beli Basikal BMX Rockeagle 101 Disc?

  8. Assalammualaikum,boleh saya bertanya?.Bagaimanakah cara untuk membeli barangan dari neo cycle??Adakah pertama sekali menelefon tempat anda untuk mengetahui samada barang yang kami akan beli masih ada dan kedua pula mengisi
    borang yang disediakan di PEMBELIAN,ketiga pula memasukkan jumlah wang ke akaun bank anda. Adakah begitu???

  9. Assalammualaikum…boleh saye tanya?Berapa harga MTB Beginners Naksus termasuk penghantaran ke seremban..? tq

  10. salam neo cycle…sy berminat nk beli basikal mtb tetapi masih keliru basikal yg sesuai..ketinggian sy 163cm..frame apa yg sesuai utk sy….size tayar dsb…bajet rm bwh 1000

  11. qr quando tu boleh pakai dekat hub quando single speed? bukan seal bearing pnya boleh?

  12. salam,

    lerun evo10 ada stok?

    harga termasuk penghantaran ke?

    Sebab di link ini

    https://neocycle.com.my/harga-ori-mtb/mountain-bikebeginner/

    tak dinyatakan samada harga termasuk penghantaran untuk evo10.

    terima kasih

  13. Assalam..,Sy tengah cari sepasang side mirror untuk folding bike sy (xds) kalu boleh yg end bar atau easy removable senang nak cabut lipat masuk beg nanti. Kalu yg Rm29/pc tu leh install ke kat handle bar? Sbb handle bar bike ni mcm xde hole gitu. Wan KL

  14. Hello, Saya berminat dengan Front Baby Carrier yang kamu iklankan dalam website neocycle.com.my. Saya kini berada di Kota Kinabalu, Sabah dan ingin membeli Front Baby Carrier yang berharga RM180 tetapi bagaimana saya hendak memasang Front Baby Carrier ini pada basikal? Adakah syarikat kamu menjual basikal bersaiz 24 inci atau 26 inci yang sudah siap sedia terpasang Front Baby Carrier ini? Kalau ada saya amat berminat untuk membelinya. Berapa harga keseluruhan termasuk kos penghantaran ke Kota Kinabalu? Sila maklumkan kepada saya dengan secepat mungkin.

    Sekian, terima kasih.

    Daripada,
    Nur Jasmina Thien Abdullah
    Kota Kinabalu
    jasminathien@yahoo.com

  15. salam….
    sye berminat nk bli “Oscar MTB 8800 Edition”
    klaw hntar ke puchong berape harganya..?

  16. Tumpang tanya ade jual frame fixie x harga bwah rm100 berjenama asogo siap dengan headset dan fork

  17. Salam,nak tanya basikal hybrid ada tak? berapa harga? bajet bawah rm2000

  18. As salam bro… untuk cronus baturo xdak bayaran secara ansuran ke??? amat berminat…

  19. salam saye nk tanye basikal Fixie Raleigh Duo 24er ade warne lain x???

  20. boleh sya tahu kedai abg kat mne ye….

  21. salam bro, sy brminat jenis basikal mtb cronos, ketinggian sy 164cm… jenis mane yg sesuai utk sy…. farizpenang

  22. Aslmkm…sye mau order basikal cronus rover 310…color ape ade stock..?..klau bleh grey color..brape harge siap pos…?

  23. hai…saya berminat dgn aksesori basikal Fixie..nak tanya kalau pembelian dr sarawak…ada tak dibuat penghantaranya..sekian…

  24. Assalammualaikum saya nak tanya basikal bmx Rock eagle ada stok tak.kalau ada stok berapa harganya termasuk penghantaran ke kuala lumpur

  25. tumpang tanye Shimano Pedal Shoes SH-R064 nie sekali ngan die punye pedal ke ? kasutnye saje?

  26. assalamualaikum…
    saye tengah mencari 700c fixie sport rim…dah merate tempat saye cari..(dlm online) ..tapi x jumpe ..kt mane ade erkk.. in Malaysia … kt online ade ..tapi luar negare … mahal lah..
    harap dapt membantu.. -terima kasih-

  27. asalamualai kom..saye nak bli basikal mtb tapi berat saye 120 boleh ke basikal tu mnampungnye..

  28. kedai encik dekat mne………….

  29. Helo…Saya baru nak beli mtb bike. Need advice 2 choose mtb bike.. Any suggestion?..

  30. Salam..
    Saya cuma nak tanya. Penghantaran basikal tu dalam bentuk pasang siap atau dalam kotak owner pasang sendiri? Terima kasih.

  31. slm nk tnye Fixed Bike Alloy Dropbar handle brserta delivery ke pasir puteh,kelantan brpe??

  32. salam. mtb touring rack tu max load berapa?boleh fit kat semua mtb ke?

  33. kalau Crank BMX 113251 40 tooth berapa ye termasuk penghantaran ?

  34. Salam, nk tanye carrier baby tu dgn rear carrier beserta delivery ke ampang brape ye

  35. Bol double fearm beg RM22 ada stok,jika ada belapa kos termasuk penghantaran ke sabah

  36. pembuka bb seal piranha skali post ke kedah brapa?

  37. alloy sport rim ada ke untuk basikal oscar ?
    tq..

  38. zamani bujang razali

    Salam aidilfitri., nak tanya helmet 2 kanak2 dan 2 dewasa Raleigh., ada diskaun tak..?

  39. saya nk beli disc brake yus rm65

  40. salam bang sye nk tanye basikal raleigh nomad tu kalau pasaran brape ek harga die???????

  41. salam bro, mtb 27 speed bwh 1000 ade x bro?

  42. kidurong fixie

    salam… berapa harga Set Peralatan Membaiki Basikal utk kwsn swk…

    • RM270 Siap hantar

      • salam bro kalau beli :::rims:GT BMX PVC Sport Wheel HARGA : RM180 kalau beli terus dapat depan belakang ka kalau beli sepasang dan saya nak beli ;;;; sarung tangan BMX Star Grip harga RM5 ;;;;dan Tayar BMX Jieshilu 20X2.20 harga RM28 ;;;;;;;;;dan tiub Panaracer MTB Schrader Tube
        HARGA : RM16 ;;;;;;;dan saya nak YBN Rantai Bewarna S410
        HARGA: RM38;;;;; dan kalau ada barang yang tiada stok bagi tahu saya dan kira semuah baran yang saya akan beli boleh tak .\\

      • Ya sepasang rim..tambah RM60 untuk caj pos..

  43. salam, sport rim pvc 26 inci ada tak? brape harga?

  44. assalamualaikum 🙂 sy nak order smua barang ne . Shimano tourney hanger RD 7 speed , Shimano tourney dual-shifter 21 speed . XOX rear suspension 6.5 inci , dan set YUS standard brake . jumlah smua barang ne brapa ya ? tempat pnghantaran dkat kudat sabah . tapi sy x tahu cara nak buat bayaran ne :/ klu dgn bank in bley x ? nt inform dkat sy k mcm mna lgkah yg sterus nya 🙂 sy serius nk beli ne . thank you 🙂 kerjasama anda amat dperlukan 🙂

    • Waalaikummussalam,

      Semua sekali jumlah bayaran termasuk pos adalah RM300 ke Kudat, Sabah. Cara bayaran boleh bank in ke akaun Maybank, Neo Cycle Enterprise 556208104697. Terima Kasih =)

      • okey 🙂 thanks . klu sy bank in sok , agak2 bila brang tu baru smpai dekat sini arh ? hmm , harga smua tu x boleh kurang sikit ke ? hehe 🙂 btw , thanks again :)) sok sy bank in . assalam

    • Saya akan hantar pada hari jumaat, jika bank in hari ini.
      Maaf , harga xdapat dikurangkan lagi.

  45. Salam bro,
    Berminat utk tanya lebih maklumat mengenai model2 road bike seperti berikut:
    1) Quick Disk Racing 700c (RM950)
    2) TRS Level Racing 700c (RM1030)
    3) Totem For Race 700c (RM1390)

    utk pengetahuan bro,saya beginner dlm road bike / basikal lebuhraya dan sedang mencari model yg sesuai utk memulakan hobby ini. maklumat yg ingin saya dptkan utk ketiga2 model di atas adalah seperti berikut:
    1) Size frame / basikal yg sesuai dgn ketinggian saya 5ft 11inch (179cm). Sy difahamkan frame bersize sekurang2nya 52 – 54 sesuai dgn saya.
    2) Warna / variasi yang available utk ketiga2 model
    3) quick release utk tayar depan – ketiga2 model
    4) harga + penghantaraan bagi ketiga2 model ke KL

    Harap dapat maklum balas. TQ

    • Waalaikummussalam wbt,

      Saya cuba menjawab soalan:-
      1) Untuk Oscar Quick Disk Racing 700c dan TRS Level Racing 700c sesuai untuk anda.
      2) Warna yang ada hanya seperti dalam gambar, semua ada.
      3) Ya kesemua tayar basikal itu ada QR didepannya
      4) Ketiga buah basikal harganya beserta penghantaran

      Terima Kasih =)

      • salam bro..

        tq for your respond. So Oscar Qucik Disk Racing 700c and TRS Level Racing 700c tu kedua2 yer ada frame size yg sesuai utk ketinggian saya? makna yer frame size between 52-54?

        cun..insya allah akan buat keputusan dalam waktu terdekat. 🙂

    • Ya, tinggi frame antara 52-54 cm.

  46. azadam8255@gmail.com

    salam nak tanya basikal Raleigh Rapide 700c ada x

  47. Kalau confirm boleh ngam nak order 4 barang
    1.Veledrome Alloy Dropbar
    2.Nitto Style Bullhorn
    3.Racing Alloy Handle Stem
    4.Fork Fixie 700c
    Sekali post berapa ? Selangor Shah Alam

  48. Nak tanye …ade tk frame fixie yang lain dari asogo ..?kurang dari RM200

  49. asssalamuailaikum . disc brake jnama YUS kalau hntar kt kudat sabah brapa hrga skali ? dengan rim alloy 3 cabang (bukan rim GT) yg tu , kalau dh ada stok lah .. ty 🙂

  50. Muhammad 'Afief

    assalamualaikum..disc hrga brapa..??
    203
    180
    160

  51. aslm … essen rotor brake disc dpn 180 blakang 160 klo pos mlake brape smua skali … thnx

  52. Muhammad 'Afief

    Bike Hand Crank Puller
    ad stok x..??

  53. salam.. XOX Black Saddle <—- ini seat fixie ke???

  54. asogo legend berape kalau hanta johor?

  55. XOX Black Saddle <—- ini seat fixie ke???

  56. mini pump guna batt apa ye? fit utk suma jenis basikal ke?

  57. mini pump available lg? dtg dgn adapter/belt dia skali ke atau kena beli asing2? tq 🙂

  58. salam, bro kloTRS Sunfire 1.0 Fixie+Hybrid 700c trade in dgn Oscar Quick Disc Racing 700c dpt harga brape…sbb sya brminat dgn bsikal oscar tu…

  59. basikal roadbike angel kalau siap hantar kat melaka bape

  60. Bro, mohon harga siap hantar ke Labuan untuk
    1) Cronus Marcus 1.0 body frame 17.5
    2) Oscar MTB 8800 Edition
    TQ.

  61. salam… Cronus Marcus 1.0 dengan ketinggian 5′ 5″ sesuai kah dengan saiz body frame 17.5? berapa harga siap hantar ke perak??

  62. muhammad faidi

    saya nk tanya,tiub fixie oscar berapa??????

  63. Bang Basikal BMX RALEIGH Berape hntr di KL???

  64. salam,bro..fixie paling murah berape?
    siap pos ke kuching sarawak?
    a.s.a.p!

  65. ade self-collect tak? klau ade kat mana?

  66. Discovery Water Bottle 750ml dan Perisai RD hantar ke nege sembilan berapa harga.

  67. raleigh rapide skali post ke kedah brapa?

  68. Bmx warna hitam emas berape??

  69. Basikal bmx gainway ade x

  70. ada jual crank full set,mountain bike 8 speed pnya.
    berapa harga siap penghantaran??

  71. Rim BMX Oscar alloy belakang ada jual tak dan berapa harga..

  72. M.Harith Haziq

    Assalamualaikum. Rockbike Light Set masih ada?. Kalau pos ke Ampang,Selangor, total berapa?. TQ

  73. Bmx out cast ade x??

  74. salam…basikal totem hurricane x de jual lg eh ?????

  75. nak tanya “XOX Dual-Frame Beg” dah ada stok baru ke? tq

  76. gt colour single chain..untuk fixie bleh tak

  77. fixie yg brhrga rm350 ade
    tak??kalau hntar ke kedah berapa??

  78. tolonglah saye bang saye dah lame teringin ngan handle dropbar tue kalau hantar kat negeri sembilan,seremban,senawang,taman kobena: berape agak hargenye bang.

  79. fixie ade jual tak
    kalau ade saya nak beli
    saya nak yang RM350 ade tak

  80. basikal oscar festino first model @ basikal gainway dynamic 26″ mana yg sesuai untuk berat badan 115kg?

  81. kalau Alloy Sport Rim 20 inci pos kat kuching sarawak berapa….

  82. Groupset SRAM Apex ade stok x??

  83. akum …6 months Ezypayment utk Maybankard ada buat ke kat sini…..

  84. RM440 Siap hantar

  85. ada..RM850 siap hantar

  86. salam bang,
    nak tnya TRS Sunfire 1.0 siap pos ke kl berapa RM?

    tq

  87. salam,nak tanya nie,,harga fixie yang biasa hantar sini berapa?

  88. RM600

  89. Muhammad Ajwad

    Set Asogo BMX threadless fork tu skali pos ke kedah brapa harga?

  90. salam maaf nk brtanya, kedai basikal yg betul2 jual mountain bike(bkn kdai basikal2 biasa) kalau area johor kt mna??…tq

Sila Komen Disini

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: